www.tuinboeken.com is een boekhandel en (ver)koopt tweedehands en nieuwe boeken, allemaal op het gebied van tuinieren, bomen, heesters, bloemen en planten, tuinarchitectuur, tuingeschiedenis, bloemschikken en groen en natuur in de meest brede zin.

Tuinboeken.com biedt in de winkel duizenden titels aan en bij ieder boek staat vermeld of het een nieuw dan wel een tweedehandsboek betreft en in het laatste geval in welke staat het boek verkeert. Sommige tweedehands boeken zijn gewoon nog in nieuwstaat.

Kleine, niet-hinderlijke beschadigingen, onderstrepingen, lichte verkleuringen of andere gebruikssporen zoals een scheurtje in de stofomslag of een handtekening van de vorige eigenaar op de binnenpagina worden niet expliciet vermeld!

Tevens biedt Tuinboeken.com u een zoekservice aan. Als u al tijden speurt naar één of meerdere boeken, stuurt u dan een e-mail naar info@tuinboeken.com en wij gaan vrijblijvend voor u op pad!

Ook bestaat de mogelijkheid om nieuwe boeken te bestellen via info@tuinboeken.com. Dit geldt voor zowel Nederlandse - als buitenlandstalige uitgaven.

De boekhandel is sinds 2000 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te ‘s-Hertogenbosch onder de naam Marc Smulders Tuinontwerp & Groene adviezen, reg.nr. H171235230000. Het bijbehorende BTW-nummer is NL001229776B80. Vanaf 1 april 2004 zijn we actief als webwinkel.
Het vestigingsadres is Linge 9, 5032EV te Tilburg en telefonisch bereikbaar op 06-30688404. Op dit adres kan de tuinboeken-bibliotheek bezocht worden na het maken van een afspraak.

www.tuinboeken.com is een initiatief van tuinontwerper Marc Smulders. Voor info zie ook www.marcsmulders-tuinontwerp.nl