De (Be)Leefbare tuin

Verkoopprijs: € 29.95
Korting
Beschrijving

Auteur; Bulsing, Peter
Jaartal; 2018
hardcover
416 pagina's
uitgeverij; Loutje
ISBN; 9789491936104
nieuw boek

De (Be)Leefbare Tuin pleit voor bewust en succesvol tuinieren met respect voor- en kennis van uw leefomgeving.
Op basis van zijn uitgebreide ervaring, wetenschappelijke inzichten en beproefde methoden biedt de auteur u op eigenzinnige en heel persoonlijke wijze volop praktische informatie.
Uniek of nieuw zijn veel van die denkbeelden en wenken niet; ze werden deels een eeuw geleden al uitgedragen door Eli Heimans en Jac P. Thijsse.
Bulsing breekt een lans voor hun gedachtengoed en beschrijft haarfijn hoe relevant en broodnodig (her)waardering daarvan is om onze leefomgeving op korte termijn zélf te verbeteren.

De samenstelling van dit boek zal bij menigeen warme herinneringen aan Thijsse en diens overbekende plaatjesalbums oproepen. Met ruim 900 afbeeldingen, waarvan het grootste deel in kleur, is De (Be)Leefbare Tuin een weet-, kijk- en zoekboek dat in woord en beeld een schat aan kennis en inzichten biedt. Gewapend daarmee kijkt u anders naar de rol en mogelijkheden van uw eigen stuk(je) grond. En kunt u slimmer, duurzamer, budgetvriendelijker en met plezier aan de slag. In uw (be)leefbare tuin, waar het voor u en (wanneer u er oog voor heeft) voor wat er groeit, bloeit, woekert, vliegt, krioelt en scharrelt goed toeven is.

Volg ons of like ons!

Copyright © 2013-2015 Tuinboeken.com. All Rights Reserved.

Webdesign by 1place4ads.nl