Artikel 1: Bestellingen

Op al onze aanbiedingen en bestellingen zijn deze algemene voorwaarden van toepassing.
Wanneer u een bestelling plaatst, ontvangt u binnen 48 uur via de mail een factuur van deze bestelling. Indien u het geld via een bankoverschrijving overmaakt kunt u met betalen wachten op deze factuur. In deze factuur staat het totaalbedrag van de bestelling inclusief verzendkosten en de noodzakelijke bankgegevens.  Indien u met Ideal betaalt kunt u dit meteen na de bestelling afhandelen, u hoeft dan geen factuur af te wachten.
Bestellingen worden afgehandeld op volgorde van binnenkomst (servertijd).
Mochten een of meerdere boeken niet aan de verwachtingen voldoen dan kunt U deze boeken binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Bij onbeschadigde terugontvangst zal het daarvoor betaalde bedrag worden terugbetaald inclusief de door ons gemaakte verzendkosten. De kosten voor terugzending zijn voor rekening van de koper.

Artikel 2: Betalingen

Betalingen in Nederland via bank of giro dienen te geschieden binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging. Na ontvangst van de betaling draagt www.tuinboeken.com zorg voor de verzending van uw bestelling. Indien u de betaling niet voldoet binnen deze vastgestelde termijn van 14 dagen zal www.tuinboeken.com een herinneringsmail sturen. Wanneer de betaling daarna niet binnen 14 dagen is ontvangen, wordt de bestelling als geannuleerd beschouwd en het boek opnieuw ter verkoop aangeboden. Betalingen op bankrekening IBAN; NL58RABO 010.30.39.880 ter attentie van Marc Smulders Tuinen onder vermelding van bestelnnummer. Betalingen met creditcards worden niet geaccepteerd.

Artikel 3: Verzenden

Verzending vindt plaats via postnl.  De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland en België staan op deze pagina. Voor verzendingen met een gewicht van 10 kg of meer of uit een ander land gelden aparte tarieven welke op aanvraag verkregen kunnen worden. De verpakkingskosten zijn bij de verzendkosten inbegrepen. Tuinboeken.com is niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van goederen tijdens verzending via postnl. U kunt het risico verzekeren tegen meerprijs (postnl-tarief). Indien u dit wenst, vermeldt u dit bij de bestelling.

Artikel 4: Conditie van boeken

Alle boeken zijn compleet en in goede staat, tenzij anders aangegeven. Normale sporen van gebruik en kleine onvolkomenheden zoals potloodonderstrepingen in tekst of naam/stempel op schutblad, lichte verkleuringen en dergelijke worden doorgaans niet vermeld, tenzij storend aanwezig.

Artikel 5: Levering

Nadat de betaling is bijgeschreven op de bankrekening van www.tuinboeken.com worden de tweedehands boeken binnen 5 werkdagen aangeboden aan postnl en de nieuwe boeken binnen 14 dagen. Bestellingen met nieuwe én tweedehands boeken worden in één levering afgehandeld.

Artikel 6: Website Tuinboeken.com.

Op onze websites berust een copyright. Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden overgenomen, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van de auteur. Typefouten voorbehouden. Alle prijzen onder voorbehoud van type- of zetfouten.

oktober 2012